• 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Meer dan 80 modemerken
  • Gratis verzending v.a. €75,-

Over ons

Peter Fashion & Trends

Feel good fashion voor iedereen!

Wij zijn Peter Fashion & Trends in Made: een regionale modezaak met een gezellig stads karakter. De klant is koning, zoals dat hoort, en wij hechten waarde aan betrokkenheid, openheid en enthousiasme. Met merken zoals YAYA, Moss Copenhagen, Summum, PME Legend, Sustain en State of Art bieden wij iedereen de nieuwste fashion en trends voor dagelijkse outfits.

Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie schoenen, fashion accessoires en home accessoires. Verder kun je bij ons terecht voor mooie maatpakken voor elke gelegenheid.

“Wij geloven dat de juiste outfit je zelfvertrouwen geeft, zodat elke dag bijzonder wordt.”

Ons doel is om elk seizoen de nieuwste fashion en trends aan te bieden:

·         van goede kwaliteit
·         met uitstekende service
·         voor een scherpe prijs

Met meer dan 20 jaar aan ervaring staan wij altijd voor je klaar!

Winkelen wordt genieten in onze ruimste winkel met een groots assortiment in de gemeente Drimmelen, net boven Breda en tussen Oosterhout, Raamsdonksveer, Zevenbergen en Terheijden.

Tot binnenkort in een van onze winkels!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en evenementen door ons te volgen op Facebook en Instagram of door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Bekijk collectie
 

Women Only

 
Stijlvol door het leven

In onze boetiek bieden wij een uitgebreid collectie modieuze dameskleding voor dames die midden in het leven staan. Dit betekent dat u weet wie u bent en wat u wilt. Damesmodeboetiek Women Only zit in het centrum van Made, Marktstraat 19, en verhuist vanaf januari 2021 naar Peter Fashion & Trends, Marktstraat 29.

“Wij bieden u eigentijdse en stijlvolle items die comfortabel dragen en zelfbewustheid uitstralen.”

Aanbod
Stijl wordt door de jaren heen gevormd en daarom bieden wij u eigentijdse en stijlvolle items die comfortabel dragen en zelfbewustheid uitstralen. De merken die bij Women Only worden aangeboden zijn o.a Geisha, Brandtex, Poools, Sandwich en Mac. Pas nieuw is het merk OPUS, met een vlotte collectie van basis- en key-items.

Schoenen
Verder heeft de winkel een schoenenafdeling waar de collectie van Gabor wordt aangeboden. U krijgt altijd het nieuwste op het gebied van comfortabele en fashionable footwear!

Service
Met meer dan 15 jaar aan ervaring kunnen wij u professioneel en vol belangstelling van dienst zijn. De service staat hier voorop en de klant is koningin!

Tot binnenkort in onze winkel!

Bekijk collectie
“Wij geloven dat de juiste outfit je zelfvertrouwen geeft, zodat elke dag bijzonder wordt.”