• 1000 m2 winkelplezier
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Meer dan 80 modemerken
 • Gratis verzending v.a. €75,-

Corona-maatregelen

Positivity is key!


Wij streven ernaar om, zoals altijd, een optimale shop ervaring te bieden. Daarom zetten we jouw veiligheid op nummer 1! Wij hebben i.v.m. het coronavirus onze winkel aangepast naar aan de anderhalve meter-samenleving, in overeenstemming met de maatregelen van het RIVM. Zo kan je met een gerust hart in de winkel komen shoppen. Daarnaast bieden we nog een aantal exclusieve winkel-mogelijkheden!


Maatregelen:

 1. Wij houden 1,5 meter afstand van jou en anderen.
 2. Wij wassen onze handen en maken contact-gevoelige gebruiksvoorwerpen regelmatig schoon.
 3. Toevallig hoesten of niezen doen we aan de binnenkant van onze arm.
 4. Bij verkoudheidsklachten blijven wij thuis.
 5. Als klanten zich niet aan de maatregelen houden, spreken wij hen daarop aan.
We gaan ervan uit dat klanten zichzelf ook aan deze maatregelen houden.


Woon je binnen de gemeente Drimmelen? Heb jij even geluk! Speciaal voor jou hebben wij onze Lockdown Service opgezet! Het was nog nooit zo fijn om binnen Drimmelen te wonen!
 1. Gratis bezorging: Je kan al onze producten bestellen via de webshop of WhatsApp (06-22279301) of door te bellen (0162-682386). Als je bestelt moet je bij het afronden van de bestelling de optie 'Afhalen' selecteren. Daarmee voorkom je dat er verzendkosten aan je bestelling worden toegevoegd en weten wij dat we het binnen Drimmelen mogen bezorgen.
 2. Pas-Tas: We bezorgen alles waar jij naar op zoek bent in een Pas-Tas, wat betekent dat je het thuis kan passen en dat wij komen ophalen wat je niet houdt. Je kan achteraf betalen via een bankoverschrijving. Door screenshots van je favoriete artikelen naar Whatsapp te sturen of door met ons te bellen kunnen wij de tas vullen.
 3. Cadeaubonnen: Ook cadeaubonnen van elk bedrag zijn te bestellen via Whatsapp en door te bellen! De cadeaubonnen zijn geldig op zowel offline dames- als herencollectie en bestel je op maandag t/m zaterdag tussen 9u-16u? Dan heb je hem dezelfde dag nog in huis!


Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Stay safe and positive!
Over ons